ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η ιστορία της εταιρίας ξεκινάει από το 1950 μέσα από ένα κατάστημα που ίδρυσε ο  "Γεώργιος Καραβάτσης" μόλις 50 τ.μ. με ασχολία την εμπορία γεωργικών μηχανημάτων.

Λίγο αργότερα το 1960 δημιουργείται η εταιρία "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΒΑΤΣΗΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε. TIGER" με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 150 τ.μ. εντός της πόλης των Γιαννιτσών και ασχολείταιμε την κατασκευή ψεκαστικών και την εμπορία γεωργικών μηχανημάτων.

Το 1974 η εταιρία μετατρέπετε σε  "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΒΑΤΣΗΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε." και λόγω του περιορισμένου υπάρχοντος χώρου υποχρεούται να εγκατασταθεί σε νέες εγκαταστάσεις με οικόπεδο 5.000 τ.μ. και καλυμμένου χώρου 1000 τ.μ.

Το 1978 παράλληλα με την κατασκευή των ψεκαστικών μηχανημάτωνκατασκευάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα αυτοπροωθούμενα ποτιστικά συγκροτήματα (καρούλια) σε συνεργασία με τον Ιταλικό οίκο GIUNTI SPA.

Το 1985 κάνοντας ένα μεγάλο επιχειρηματικό βήμα ιδρύετε η "ΚΑΡΑΒΑΤΣΗΣ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε."     "TIGER-PLAST S.A." και ασχολείται με την παραγωγή δεξαμενών πολυαιθυλενίου με τη μέθοδο rotational moulding κατάλληλες για την αποθήκευση και μεταφορά νερού, πετρελαίου, λαδιού, κρασιού, γάλακτος, χημικών και όλων γενικά των υγρών. Οι τότε δυνατότητα παραγωγής ανερχόταν σε μόλις 24 δεξαμενές ημερησίως και όγκου έως 2.500Lt.

Σήμερα έπειτα από χρόνια συνεχών επενδύσεων τόσο μηχανολογικών όσο και κτιριακών εγκαταστάσεων η εταιρία λειτουργεί σε έναν χώρο οικοπέδου 30.000 τ.μ. και καλυμμένου χώρου 8.000 τ.μ. με τον πιο σύγχρονο πλέον μηχανολογικό εξοπλισμό και δυνατότητα παραγωγής 300 δεξαμενών ημερησίως και όγκου 15.000 Lt.

Γενικά

Ηαδιαμφισβήτητη τεχνογνωσία μας η οποία πηγάζει μέσα από τηνμακρόχρονη εμπειρία μας, μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε δεξαμενές με υψηλά στάνταρ ποιότητας σε πολλά σχήματα και μεγέθη κατάλληλες να τοποθετηθούν σε κάθε χώρο ανάλογα με τις ανάγκες του καταναλωτή.

Κατορθώνοντας λοιπόν να συνδυάσουμε την πολύχρονη τεχνογνωσία μας, με το εξειδικευμένο προσωπικό και την υψηλή μας τεχνογνωσία έχουμε ως αποτέλεσμα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων μας αντιμετωπίζοντας έτσι την πρόκληση της ενωμένης Ευρώπης. Η διακίνηση των εμπορευμάτων γίνεται από την ίδια την εταιρία μέσω των συνεργαζόμενων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και ακόμη εξάγουμε τα προϊόντα μας σε πολλές χώρες.

Έχοντας λοιπόν από το 1950 υψηλούς στόχους με συνέπεια και σοβαρότητα η εταιρία συνεχίζει την προσπάθεια της για τη διαρκή της ανάπτυξη με όλο και πιο έντονους ρυθμούς έχοντας πάντα ως πρότυπο την υψηλή ποιότητα.